Behandlingar

Behandlingar

Medicinsk Fotvård - 50 min

Denna behandling startar med ett skönt fotbad, därefter nagelklippning, borttagning av eventuella förhårdnader, liktornar nageltrång samt behandling av vårtor. 

Pris:  500 kr


Medicinsk Fotvård Lyx - 75 min

Denna avkopplande behandlingstartar med ett skönt fotbad, därefter en skön peeling med saltskrubb och fötterna packas in i varma handdukar.

Efter denna avkopplande start formas naglarna, eventuella förhårdnader tas bort, liktornar, nageltrång samt behandling av vårtor.

Du får tips av mig om hur du bäst tar hand om dina fötter.

Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Pris: 700 kr


Fot special - 30 min Behandling av vårtor - liktornar - nageltrång

Pris: 300 kr


Fotmassage - 30 min

Pris: 350 kr


Underbens- och Fotmassage - 45 min

Pris: 450 kr


Fotvård för gravida och mammalediga

Trötta värkande ben och svullna anklar är mycket vanligt under graviditeten, bl a på grund av den extra vikten man bär på. Men en graviditet sätter också igång en ökad produktion av progesteron. Detta hormon gör att musklerna i benens vener slappnar av, vilket får dem att bli mer elastiska. Detta kan leda till svullna anklar och trötta värkande ben.

Den ökade kroppsvikten och vaggande gångstilen man tar till för att kompensera magen kan ibland leda till fotproblem, såsom uppbyggnad av hård hud, liktornar och förhårdnader. Om den extra vikten leder till att dina fötter inte kan stödja din kropp tillräckligt, kan detta även leda till smärta i knän, höfter och nedre ryggen.

Därför erbjuder jag en behandling anpassad för just dig som är gravid eller just blivit mamma.

 

Behandlingen börjar med ett skönt väldoftade avslappnande fotbad med  peeling. Sedan går jag igenom dina fötter och tar bort ev. förhårdnader, liktornar och gör en pedikyr på dina tånaglar.

Efter att jag filat fötterna avslutas behandlingen med en skön fot och benmassage

Pris: 600 kr

KH Medicinsk Fotvård,    Strömstad Sjukhus plan 3 (Ingång Lasarettsgatan),  Strömstad